Apartmanunkat próbáltuk úgy alakítani (és a mai napig úgy alakítani), hogy Vendégeinknek a nyugodt pihenést magas színvonalon tudjuk biztosítani. Kérésünk az, hogy vigyázzanak/vigyázzatok rá, hogy ez az állapot meg is maradjon.

Szállás
A szállást 14 órától lehet elfoglalni, és amennyiben lehetséges, kérnénk egy jelzést a várható érkezéssel kapcsolatban. A kijelentkezés napján pedig 10 óráig kell elhagyni a házat, de ezt a többi foglalás függvényében rugalmasan kezeljük, meg tudunk mindent beszélni.

Dohányzás, gyertya
Az épületekben dohányozni valamint gyertyát gyújtani tilos. A dohányzáshoz kint a teraszokon biztosítunk hamutálat.

Berendezés
Kérjük Vendégeinket, hogy az összes berendezési tárgyra (kül- és beltéri) vigyázzanak, azokat rendeltetésszerűen használják.

Tűzrakás, kerti sütögető
Tüzet rakni kizárólag az épített kerti sütögetőben lehet, kérjük a tűzvédelmi szabályok betartását. A kerti sütögető használatát követően, kérjük győződjenek/győződjetek meg arról, hogy a tüzet valóban sikerült eloltani.

Felelősség
Minden használati és berendezési tárgyat – kiemelve a kerti tűzrakót, trambulint, lengőtekét – saját felelősségre használhatnak Vendégeink.
A Mecseki Varázs-Lak nem rendeltetésszerű használatából illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel ott tartózkodásuk idején Vendégeink felelnek. A nem az apartmanhoz tartozó azaz nem a mi saját vagyontárgyainkért felelősséget nem vállalunk.

Ez csak szigorúnak hangzik, alapvetően mindent rugalmasan kezelünk, célunk Vendégeink kényelme, kellemes pihenése, de ehhez mi is kérjük a fáradozásaink tiszteletben tartását.